Judo: Törökbálinti tanfolyamos verseny

Különleges judo versenynek adott helyszínt a Törökbálint, Zimándy Általános Iskola tornacsarnoka 2018. március 4-én vasárnap, melyre a legkisebb cselgáncsosokat is várták. Meghívásos torna Biatorbágy, Budaörs, Budatétény, Érd, Diósd, Tatabánya, Törökbálint, Veresegyháza és Páty (2006-2010- ben, vagy később születetteknek) judós korosztálynak. Ez szerepelt a kiírásban, ez azt jelenti, hogy 8, 9, 10, 11 és 12 éves gyerekek mérték össze judós tudásukat. Pátyi SE 9 fővel képviseltette magát. Általában négy judoka volt egy csapatba összesorsolva és körmérkőzés keretében zajlott le a verseny Ami nagyon fontos, hogy helyenként még kicsit megszeppent, de vidám gyerekek küzdöttek egymással, és estek át minden trauma nélkül életük első judo versenyén. Külön köszönet a szülőknek, a támogatásért és az edzőnek Balthazár Attilának, aki végig segítette a gyerekeket felkészíteni a küzdelmek előtt. Érdekesség volt számomra, hogy a versenyző gyerekekre nem csak szüleik, testvéreik, nagyszüleik, de osztálytársaik is kíváncsiak voltak, így egy-egy pontszerzést mindig hangos tetszésnyilvánítás kísért nagyon pozitív légkört teremtve ezzel. Az összes versenyző kapott érmet, így a kezdő judósok is a siker élményével térhettek haza.

Az eredmények magukért beszélnek, a pátyiak nagyon szépen szerepeltek:

I. helyezett lett: Barna Vince, Hegedüs Barnabás és Magyar Zsombor

II. helyezett lett: Sugár Balázs és Venczel Márton

III. helyezett lett: Hegedüs Jázmin, Magyar Botond, Máramarosi Zalán és

Wiedermann Dominik

Ezúton szeretnék gratulálni a versenyen induló gyerekeknek az elért eredményekért. Nagyon ügyesek voltak, büszkék vagyunk rájuk! Legközelebb több gyermekkel, valamikor áprilisban újabb kihívások elé nézünk.

Veres Krisztina (Judo-önkéntes segítő anyuka)

 

Éves rendes közgyűlés:

2017. március 7-én megtartottuk éves közgyűlésünket. Egyesületünk elnöke, Fehér Zsolt beszámolt az egyesület tavalyi évi gazdálkodásáról és az ez évi tervekről. A megjelenteknek a tavalyi egyesületi sportéletet edzőink, szakosztályvezetőink értékelték. A közgyűlésről készült jegyzőkönyvet, éves beszámolóinkat honlapunkon találjátok.

 

SZJA 1%

Egyesületünk 2011 áprilisában alakult, az 1%-ok befogadására jogosultak vagyunk. Tavaly háromszáznál több gyermek sportoltatásáról számolhattunk be Nektek ebben a felhívásban, a 2017/2018-as tanévre ez a létszám már meghaladja a 400főt is. Javarészt pátyi gyermekek heti rendszerességű sportoltatását szervezzük minden nap. Nyilatkozataitok kitöltésénél számoljatok velünk is! Az adózók többsége nem rendelkezik az adója 1%-áról Magyarországon, kérdezzétek meg ismerőseiteket is! Köszönjük!

Név: Pátyi Sportegyesület

Adószám: 18276510-1- 13

A 2017. évi 1%-ból az iskola öltözőjébe vásároltunk öltözőpadokat, tornatermébe pedig tatamikat késő ősszel, melyet az egyesületi sportoló gyermekek (judo-s, labdarúgó, kosaras, rg-s, szertornás) és ezeket a délelőtti foglalkozások idején természetesen az iskolások is használhatnak. Ezúton köszönjük felajánlásaitokat a gyerekek nevében is!

Az idei évi 1%-okat is sporteszközökre fogjuk költeni.

Események

Nincsenek események

Bemutatkozó videó

Nézze meg a hosszabb filmünket is!

Kövess minket!

Nyomtatványok

Kapcsolat

Postacím: 2071 Páty, Postafiók 73.
info@patyise.hu
Adószám: 18276510-1-13
Számlaszám: 10701180-67119916-51100005 (CIB Bank)

KÖVESS !