SZJA 1%

Nyilatkozataitok kitöltésénél számoljatok velünk is!

Az adózók többsége nem rendelkezik az adója 1%-áról Magyarországon, kérdezzétek meg ismerőseiteket is! Köszönjük!

Név: Pátyi Sportegyesület

Adószám: 18276510-1-13

 

Ezúton köszönjük felajánlásaitokat a gyerekek nevében is!

Az idei évi 1%-okat is sporteszközökre fogjuk költeni.

friss hírek, információk: Pátyi Sportegyesület facebook-oldala

Labdarúgás utánpótlás – a jövő edzésmódszerei mutatkoztak be Pátyon!

A 2017/2018-as évben az MLSZ új alközponti rendszerében Páty a Vasas SC szakmai vezetéséhez tartozó régióba került. Az új rendszer egyik nagy pozitívuma, hogy a Vasas SC szakmai anyagai, képzési rendszere elérhetővé válik számunkra is. 
Április 27-én  Vasas régió szakmai vezetője Németh Norbert és Gabala Ferenc alközponti vezető tartott elméleti előadást, továbbképzést az EXERLIGHTS tréning rendszerről.

Az elmélet után gyakorlati bemutatóval folytatódott a képzés, az U9-es csapatunk segítségével. 

Mi is tulajdonképpen ez az  EXERLIGHTS?
Egy a labdarúgók képzéséhez kifejlesztett edzéseszköz, amely Horst Wein Funino –továbbfejlesztett játékfilozófiájának oktatásához alkalmazott elektronikai berendezés.

A rendszer használatával nagymértékben növelhető a képzésben résztvevő játékosok kognitív képességének, játékintelligenciájának a fejlesztése. A játék közben döntések, játékhelyzetek sokasága történik, rengeteg labdaérintés-számmal, így a fiatalok lépésről lépésre fejlődnek. Az EXERLIGHTS segítségével az edző jobban meg tudja figyelni játékosait, és az így szerzett tapasztalatok alapján látja a fejlesztendő területeket, akár egyéni képzés terén is. Egyelőre az EXERLIGHTS rendszert a Bozsik rendezvényeken használják majd, ezzel segítve a fiatal tehetségek fejlődését.

Ezt a rendszert többek között már a német akadémiákon is használják.

A srácok nagyon élvezték az edzést, amint azt a képek és videók is tanúsítják a Pátyi Sportegyesület Facebook oldalán. Szabó Norbert, vezetőedző

 

Szertorna - Versenytornászaink

Javában tart a tornászok tavaszi versenyszezonja. A PSE több korcsoportban is indít versenyzőket. A fiúk versenyében az ifi korcsoportban a Magyar Tornaszövetség április 15-én rendezte meg az országos verseny első fordulóját. A Pátyi Sportegyesületet Láng Barnabás és Szakály Botond képviselték ezen a versenyen. Mindkét versenyző szép, lendületes tornázásának köszönhetően csapatunk a nagyon erős mezőnyben az ötödik helyezést érte el. Szakály Botond a nap legszebb nyújtógyakorlatát bemutatva egyéni összetettben megszerezte a PSE torna szakosztályának a bronzérmet. Ezúton is gratulálunk neki!

Már harmadik alkalommal kaptunk meghívást, hogy idén is részt vegyünk a Szegeden megrendezett Arany Kupa tornaversenyen. Nagy várakozással és izgalommal készültünk erre a megmérettetésre. 10 korcsoportban háromszáznál is több résztvevő között a PSE minden eddiginél nagyobb létszámmal, 17 fővel vett részt ezen a rangos versenyen. Gyermek korcsoportban Lengyel Martin precíz, kiegyensúlyozott gyakorlatokkal egyéni összetettben bekerült az első tíz versenyző közé. Láng Barnabás és Szakály Botond ifi korcsoportban egyéniben és csapatban is képviselték egyesületünket. Csapatunk az ország legjobbja szegedi csapat mögött második helyezést ért el. Egyéni összetettben Szakály Botond szintén második lett. A PSE lány tornászai a diákolimpia versenyrendszerében indultak. A maratoni hosszúságú versenyben hősiesen küzdöttek és becsülettel helyt álltak. A felsősök csapatát Pátkai Boglárka, Székely Panna, Besenyői-Szabó Eszter, Győrffy Dóra, Szokodi Laura, Varga Robertina, Szikszai Nóra és Blonski Lara alkották, és a csapatversenyben az előkelő második helyezést érték el. Az egész verseny legnagyobb létszámú korcsoportjában 24 csapattal rendezték meg az alsósok küzdelmét. Csapatunkat ebben a korcsoportban Bogdán Klaudia, Vida Franciska, Kiss Vivien, Lengyel Maja és Somogyi Csenge alkották. A lányok életük első versenyén minden félelmüket leküzdve gyönyörűen, szinte hiba nélkül tornáztak és ezüstérmet szereztek. Középiskolás korcsoportban egyéni versenyzőként Szakály Anna képviselte a Pátyi Sportegyesületet. Rutinos versenyzőként gyönyörű tartással megszerezte Egyesületünknek az ötödik ezüstérmet. Gratulálunk minden versenyzőnek és eredményes felkészülést kívánunk a következő versenyekhez!

A tavaszi versenyszezonban gyermek korcsoportban még Lengyel Martinért izgulhatunk, akinek a következő versenye az országos bajnokság első fordulója május 5-én lesz a Tornacsarnokban.

Szakály Róbert

szakosztályvezető

 

Események

Nincsenek események

Bemutatkozó videó

Nézze meg a hosszabb filmünket is!

Kövess minket!

Nyomtatványok

Kapcsolat

Postacím: 2071 Páty, Postafiók 73.
info@patyise.hu
Adószám: 18276510-1-13
Számlaszám: 10701180-67119916-51100005 (CIB Bank)

KÖVESS !